Hei og takk for sist.

Det har blitt en god stund uten noen oppdateringer, men nå kommer jeg tilbake for fullt.

Etter en veldig sen og treg vår, dro forfatteren på ferie i 3 uker til Filippinene med familien. Det ble sådd noen frø, men det ble ikke noe optimal start på kultivering og annet forarbeid. Tomater ble ikke prioritert i år og fikk heller ikke sådd agurker eller sukkerter før i midten av juni.

Det kan nevnes at thuja hekken fikk en hard medfart etter vårsola hadde herjet i slutten av april måned. Alle buskene måtte klippes ned 20 til 30 cm da de ble først gule, så brune og stive. En thuja buske måtte til og med byttes ut med en ny. I løpet av sommeren har de alle greid seg bra og vokset mest i bredden, men de ser grønne og friske ut så langt. Det kan nok hende det blir striesekk over dem neste vår.

Her kommer noen bilder fra Mai til slutten av Juli fra hagen min 🙂

Vårløker som endelig er i blomst, en dag i midten av juni.

Disse staudene med gule blomster er alltid trofaste innslag på våren.

Her kommer det kanskje snart solsikker, hvis ikke vinteren rekker frem først.


Her ble det mange kilo med jordbær i år 🙂 Nesten hver dag i to uker, fra ca 17 Juli, har det blitt plukket saftige og søte jordbær.

Over vises diverse busker og planter. Solbærbuskene vokser bra og ripsen vokser bitte litt. Det blir fine bær på dem. Agurken kom sent igang, mens bjørnebærbuskene er nok litt for sent ute til at det blir noe bær på dem i år også.